Betingelser og vilkår

Denne hjemmeside er styret og ejet af Sampedro (Cvr. 33729472), Solhøjparken 14, 8464 Galten, Danmark. Ved at benytte vores hjemmeside, accepterer du at overholde og være bundet til de følgende krav og betingelser (“Betingelser og vilkår”) samt vores privatlivspolitik, samt hvad der måtte stå på denne side. Hvis du ikke acceptere disse krav og betingelser må du ikke bruge/benytte denne hjemmeside.

economyRUNNER har lov til at opdatere/rette “Betingelser og vilkår, “Privatlivspolitik”, og hvad der måtte stå på denne side til enhver tid. Ændringerne vil blive vist på denne side. Ved brug af denne hjemmeside acceptere du at der kan være opdateringer og at du selv skal holde dig opdateret med disse ved at tjekke denne side. De tjenester economyRUNNER benytter skal du tjekke leverandørerens egen betingelser og vilkår, da det er deres miljø man kommer overpå.


Dit ansvar

Alt indholdet vist på denne hjemmeside er hentet blot for at informere. Det er ikke for at rådgive eller presse dig til et valg. Du må selv henvende dig til en professionel såfremt du har behov for hjælp.

economyRUNNERs tjeneste gør at du kan :

  • Indhente informationer om et specifikt område/branche/produkt, hvor du så kan vælge at komme videre til leverandøreren for at benytte deres ydelse/produkt.

Du acceptere også :

  • economyRUNNER står ikke til ansvar for at indholdet som bliver vist på denne hjemmeside er korrekte, det påkræves af brugeren selv tjekker oplysninger/informationer igennem hos leverandøreren.
  • economyRUNNER står ikke til ansvar for nogen form for betaling mellem bruger og leverandør
  • economyRUNNER blot er en sammenlignings tjeneste der viser informationer og at de kontrakter du indgår ikke har noget med economyRUNNER at gøre og derfor ikke står til ansvars på nogen form.

Links til tredjepartshjemmesider

Efter en søgning på economyRUNNER benyttes der links til tredjepartshjemmesider. Når du vælger at besøge en tredjepartshjemmeside skal du være opmærksom på at det er tredjeparts privatlivspolitik der gælder der og ikke economyRUNNER. Vi opfordrerer dig derfor kraftigt til at læse tredjeparts privatlivspolitik igennem. Vi er ikke på nogen måde ansavarlige for indholdet på tredjepartshjemmesider, som vi linker til.


Virus/hacker

Vi kan ikke garantere at vores hjemmeside er 100% sikker og at der ikke kan komme virus, eller hacker på siden. Vi er SSL beskyttet som gøre det svære for at der kan ske sikkerhedsbrud men vi garantere ikke din sikkerhed. Vi kan ikke stilles til ansvar for et eventuelt tab.


Ophavsret til economyRUNNER

I henhold til ophavsretsloven må der ikke før skriftlige samtykke fra Sampedro kopieries indhold fra hjemmesiden.


Disclaimer

Hjemmesiden og alt dens indhold sker på eget ansvar. economyRUNNER fraskriver sig udtrykkeligt alle garantier af enhver art. economyRUNNER garanterer ikke, at webservicen vil leve op til dine forventninger og krav. economyRUNNER garanterer ikke at webservicen er fejlfri, sikker, rettidig, uden afbrydelser og at de resultater der bliver vist er korrekte. economyRUNNER tilbyder ikke rådgivning. Hvis oplysningerne ikke stemmer overens med låneudbyderne, skal der tages udgangspunkt i leverandørens information.

Opdateret : 27 juni 2016

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis nyheder om privatøkonomi, a-kasser og bredbånd.

Brugerbedømmelse: 4.8/ 5 baseret på 99 anmeldelser 0

Giv din feedback

secure
Hjemmesiden er SSL beskyttet så du kan følge dig tryg
secure
Vi forsøger at samle det bredeste udvalg til dig
secure
Vi sammenligner for at du får det bedste tilbud.
CO2 neutralt website
Sampedro
Solhøjparken 14, 8464 Galten, Danmark

 

economyRUNNER er en gratis, uafhængig sammenlignings tjeneste, der sammenligner et bredt udvalg af brancher.
© 2017 economyrunner.dk. All rights reserved

Denne side anvender 1. og 3. parts cookies til teknisk funktionalitet og statistik. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du brug af cookies Læs mere her