1449218601-1.png
1461062069-1.png
1461063848-1.png
1449151365-1.png
1449153343-1.jpg
1449218761-1.png

Bredbånd – Find det billigste bredbånd til dit krav

Mest valgte bredbånd


Tre trin til at finde bredbåndsabonnement

bredbaand-sorterTRIN 1
Sorter i søgemaskine udfra
hastighed, pris og signal

bredbaand-udvalgTRIN 2
Sammenlign alle bredbånd
som bliver vist i listen

a-kasse-valgtTRIN 3
Vælg det bredbånd
du ønsker at få

Bredbånd priser

Bredbånd bliver i dag brugt på en eller anden form af de fleste danskere. Det kan være benytte til at se film, spil, netbank eller blot surfe rundt. Der bliver sandsynligvis læst en masse nyheder på diverse nyhedsbureauer såsom TV2, Ekstra Bladet, JP og på de sociale medier som Facebook for at holde sig opdateret.

Når man skal finde et bredbånd som skal passe til sine behov er det vigtigt at se på hvor meget man i princippet benytter sig af de forskellige tjenester. Hvis man eksempelvis ser en del film så benytter man en del data og hastigheden skal også være relativ hurtigt for at det ikke hakker. Hvis man derimod kun benytter sin telefon til letter nyhedslæsning så behøves man ikke bestile et abonnement med en masse GB i data.

Du vil på economyRUNNER let kunne finde et bredbånd, som passer dine behov. Vores søgemaskine kan sortere udfra mange forskellige parametre på en nem og overskuelig måde, så bredbåndet netop tilpasser dig.

Find bredbånd med economyRUNNER, det er både hurtigt og nemt!


Billig bredbånd

Hvis man ønsker et billigt bredbånd så er det realistisk. Man kan komme helt ned i 149,- om måneden. Det er dog ikke sikkert det så dækker de krav man stiller til et bredbånd. Mange dansker ønsker i dag både at det er hurtigt og billigt samtidigt, og det er ikke altid det går hånd i hånd. Hvis man ønsker et hurtigt bredbånd til streaming af tjenester som HBO, Viaplay, Netflix mm. så skal man også betale for det data man benytter. Der er det ikke rart at have et billigt bredbånd, hvor filmen man er ved at se hakker hele tiden, fordi ens download er for langsomt.

Du kan her se de billige bredbånd vi har inkluderet.


Bedste bredbånd

For at finde det bedste bredbånd er det vigtigt at få klargjort ens behov og hvilket upload og download man ønsker.  Arbejder man eksempelvis som fotograf og skal uploade mange GB så er det vigtigt at man har et bredbånd der er hurtigt da det ellers ville tage flere timer/dage at uploade. En god íde når man skal vælge et bredbånd er at klargøre hvor bredbåndet skal benyttes. Er det privat eller på arbejdspladsen er der stor forskel på hvad der er behov for. Hvis det er privat kan det være der er flere i familien som benytter bredbåndet til forskellige ting. Her er det vigtigt at man tager en snak med familien og så høre hvad der benyttes af eksempelvis tjenester, spil mm.


Bredbånd typer

Der findes 3 forskellige bredbånd typer:

 • Bredbånd via antenne (ADSL bredbånd)
  Denne form for bredbånd er den ældeste, men også mest udbredte i Danmark.
 • Bredbånd via kabel-tv
  Denne form for bredbånd ofte et lille udvalg af udbydere til. Oftes skal man kontakte Stofa eller youSee hvis man ønsker denne løsning. Dog afhænger det af hvor man bor henne, da det ikke er sikkert de dækker ens område.
 • Bredbånd via fibernet
  Denne form for bredbånd er den nyere på markedet og ikke så udbredt endnu. Dette vil dog være mere udbredt i fremtiden da hastigheden er væsentlig bedre end via antenne og kabel-tv. Det er få områder der kan få fibernet, men undersøg det hos dit elselskab og hør mulighederne.

Bredbånd hastighed

Stil dig selv disse spørgsmål :

 • Spiller jeg online computer spil?
 • Ser jeg meget film via diverse tjenester som HBO, Viaplay eller Netflix?
 • Bruger jeg meget de sociale medier som Facebook, Instagram, Twitter til at holde mig opdateret?

Når du har besvaret disse spørgsmål er du nået et god stykke på vejen til dit kommende bredbånd. Eksempler på hastigheder kunne være :

 • 10 Mbit. – Oftes en billigere løsning med lav hastighed, kan benyttes hvis man benytter bredbånd til eksempelvis nyhedslæsning.
 • 10 – 50 Mbit. – En okay pris, hvor hastigheden er noget hurtigere og kan benyttes til eksempelvis film, online spil, mm.
 • Over 50 Mbit – Dyr pris, men en super hurtig hastighed til fx upload af tunge filer

Sådan kommer du i gang

 1. Sortere i vores søgekriterier

Dette vil sige, at du i vores søgekriterier kan sortere ud fra:

 • Hastighed – her kan man vælge imellem de GB du ønsker.
 • Pris pr./md. – hvor du kan se hvad du kan få af GB for den sum penge du ønsker at betale om måned.
 • Signal – her kan du vælge dit signal, om det skal være mobilt bredbånd eller kabel TV.
 1. Sammenlign sorteret bredbånd og find det rette bredbånd

Du vil ud fra dine søgekriterier få en oversigt over diverse bredbånd. Her vil du kunne sortere ud fra antal GB, pris pr./md. og signaltype.

Hvis du ikke har kendskab til de forskellige internetudbydere, kan du læse omkring dem her.

 1. Udvælge bredbåndet

Når du har udvalgt bredbåndet du ønsker, skal du blot klikke Bestil her – knappen, hvor vi videredirigere dig til internetudbyderen, hvor du kan bestille bredbåndet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis nyheder om privatøkonomi, a-kasser og bredbånd.

Brugerbedømmelse: 4.8/ 5 baseret på 99 anmeldelser 0

Giv din feedback

secure
Hjemmesiden er SSL beskyttet så du kan følge dig tryg
secure
Vi forsøger at samle det bredeste udvalg til dig
secure
Vi sammenligner for at du får det bedste tilbud.
CO2 neutralt website
Sampedro
Solhøjparken 14, 8464 Galten, Danmark

 

economyRUNNER er en gratis, uafhængig sammenlignings tjeneste, der sammenligner et bredt udvalg af brancher.
© 2017 economyrunner.dk. All rights reserved

Denne side anvender 1. og 3. parts cookies til teknisk funktionalitet og statistik. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du brug af cookies Læs mere her