Diverse

Hvorfor skal du vælge at investere i køkkenmaskiner fra Fagor?

Er du på udkig efter nogle nye køkkenmaskiner til din cafe, restaurant eller virksomhed? Så bør du klart overveje at investere i nogle fra det anerkendte mærke Fagor. Fagors ansatte er specialiserede indenfor fremstilling af industrielle køkkener, ovne, opvaskemaskiner, kommercielle køle- og vaskemaskiner og så videre. Derfor har de altså bred viden om, hvordan man fremstiller de bedste køkkenmaskiner til cafeer, restauranter og andre virksomheder. Derudover er Fagor en af de få leverandører, der kan levere et storkøkken, hvor alt er produceret af fabrikken selv. Fordi de ansatte i Fagor netop har sådan et stort kendskab til storkøkkenbranchen, vil de kunne guide og hjælpe dig med at finde lige præcis de køkkenmaskiner, som du leder efter. Fagor har altså produkter i verdensklasse til nogle af markedets bedste priser.

Som sagt udbyder Fagor mange forskellige typer af køkkenmaskiner blandt andet opvaskemaskiner. De har både produkter fra små glasskiver til barer, cafeer eller små restauranter til opvaskemaskiner med rigtig store kapaciteter. Der eksisterer altså helt bestemt en opvaskemaskine, som kapacitetsmæssigt vil passer ind i din virksomhed.

Fagors industriovne er meget populære, og selve topmodellen har både touchskærm og dampgenerator. Fagor går meget op i, at deres produkter både skal være i god kvalitet og ligge til en fornuftig og overkommelig pris, og det er ingen undtagelse med deres industriovne.

Fagor er så anerkendt inden for køl, at de tidligere var med i den komite, der udviklede energimærkningen for industrielle køle- og fryseprodukter, og derudover er Fagor en af de få leverandører, der er anerkendte nok til at producere køleprodukter for selveste Coca Cola. Det fortæller også noget om, at pålideligheden til Fagor er meget stor, og at deres produkter er stabile og holdbare.

Fagor har et stort udvalg af produkter indenfor kogning. Ved deres kogemaskiner får du kvaliteter, der kan måle sig med Mareno og Electrolux, dog ligger Fagors priser væsentligt lavere.