Diverse

Mangler du inspiration til din café? Læs med her

Din café skal selvfølgelig se godt ud, og du har måske lige åbnet din café, eller du trænger til nogle nye ændringer. Spisebordene. Spisebordene skal skiftes ud. Du har bestemt dig for det, men hvilke skal det så være? Det er det næste spørgsmål, og det er måske i virkeligheden også det svære spørgsmål. Hvordan skal bordene se ud? Der findes utroligt mange forskellige borde til caféer og restauranter derude, så hvilket skal du vælge? Mangler du inspiration, så kan du muligvis få den her. Vi forsøger på det.

Plankeborde

Plankeborde er altid et stort hit, og det giver et bestemt look til din café. Plankebordplader findes i mange forskellige farver og varianter, så du kan faktisk få et bord, der passer perfekt til det, som du søger. Det er nemt, og det gør også, at du kan være kreativ med, hvordan dine plankebordplader skal se ud. Det kan være, at du i din café kører et mørkt look, og derfor godt kunne tænke dig, at dine plankebordplader også vil være mørke. Det kan du få – køb her.

Runde borde

Der er også de små runde borde, hvor dine kunder kan sidde. Det kan sagtens kombineres med forskellige border, og du kan vælge at have bestemte borde indenfor og andre udenfor. Men de runde borde giver også et bestemt look, og det er, hvad du skal være opmærksom på. Bordene fylder meget i en café, og derfor bestemmer de også meget helhedsindtrykket af indretningen. Du skal vælge noget, som du selv kan lide, og noget som du kan se, hænger sammen.

Der findes også borde, der er mere kreative, og disse to eksempler er to overordnede slags spiseborde. Til din café skal du finde det, som du finder mest tiltalende, og det kan sagtens være noget helt tredje, end det vi har nævnt.