Diverse

Øg sikkerheden og styrk læringen i folkeskolens science-fag

Fag som kemi, fysik og biologi skiller sig på mange måder ud fra folkeskolens andre fag, da disse fag handler mere om at eksperimentere og afprøve ting, mens normale fag hovedsagligt fokuserer på læring gennem læsning og opgaver på papir og computer.

Netop derfor stilles der også en række andre krav til det inventar, som biologi-, kemi- og fysiklokalerne skal indrettes med. Der er nogle helt andre krav til inventaret i forhold til både undervisning og sikkerhed, og du bør derfor vælge en samarbejdspartner med erfaring og ekspertise, når du skal indrette disse specielle undervisningslokaler, da det vil skabe et godt fundament for en bedre læring..

Du kan med fordel vælge Zystm som din samarbejdspartner, da du her får en leverandør af skoleinventar med lang erfaring inden for branchen, hvorfor du kan være sikker på at få en løsning, der lever op til alle de krav, der stilles til både sikkerhed og læring i fag som kemi, biologi og fysik. Læs mere på zystm.com/da/, og se hvordan Zystm kan hjælpe dig med den rette løsning.

Inventar til alle dine behov

Hos Zystm får du en fleksibel samarbejdspartner, der kan tilfredsstille alle dine behov. Du får også en leverandør af skoleinventar, som benytter al den moderne teknologi, der er til rådighed, når eksempelvis et fysiklokale skal indrettes med maksimal sikkerhed.

I fysik og kemi skal selve inventaret som borde, stole og skabe selvfølgelig kunne holde til lidt af hvert, når de hver dag bliver udsat for diverse eksperimenter. Men i et fysiklokale er der også store krav til personsikkerheden, hvorfor du også har mulighed for at få installeret moderne udstyr som eksempelvis punktsug, øjenskyllere og nødbrusere.

Derudover kan du selvfølgelig også få installeret skabe i eksempelvis fysiklokalet, hvor holdbarhed og sikkerhed på samme måde er vigtigt, når farlige kemikalier skal kunne låses forsvarligt inden mellem undervisningstimerne.