Lån penge online hurtigt og nemt

Populære lån netop til dig


Tre trin til at låne penge nu

Lån penge - SøgemaskineTRIN 1
Sorter i søgemaskine udfra
lånebeløb, løbetid og alder

Lån penge - LåneudbydereTRIN 2
Sammenlign alle låneudbyderne
som bliver vist i listen

Lån penge onlineTRIN 3
Vælg de låneudbydere
du ønsker at indhente tilbud på

Find det billigste lån

Du vil på economyrunner let kunne finde det lån, som netop er skræddersyet til dig, uanset om det er et forbrugslån, kviklån eller en anden type lån. Vores søgemaskine kan sortere efter de billigste lån på en nem og overskuelige måde, så lånet netop tilpasses til dig.

Lån penge med economyRUNNER, det er både hurtigt, sikkert og let!


Få dine drømme opfyldt

De fleste går med en drøm, om enten det er til drømmerejsen, en ny bil, en ny lækker garderobe eller penge til at lette dagligdagens udfordringer. Som familie er man oftest presset i hverdagen, med både børn, job og diverse fritidsaktiviteter.

Online lån kan være en fordel for familier, da det er hurtigt og let, og man undgår banker og finansinstitutioner.

Det kan for mange familier være nødvendigt med en ny bil eller bil nr. 2, for at få dagligdagen til at fungere. Det kan være uoverskueligt at skulle finde tid til bankmøder og sætte sig ind i privatøkonomien, det kan derfor for nogle medføre, at drømmen bliver lagt på hylden.

Vores låneudbydere stiller ingen krav om sikkerhed, modsat bankerne som enten stiller krav til kaution eller anden friværdi.

Behandlingstiderne på disse lån er oftest hurtigere, alt fra 15 min til et par dage.

Så har du en drøm, du ønsker opfyldt? Så lån pengene nu, og få pengene med det samme.


Så let er det

Fordelen ved at låne online er, at du kan sidde derhjemme og optage lånet, modsat i banken, hvor det oftest kræver et bankmøde. Endvidere får du pengene online med det samme.

Et online lån har endvidere den fordel, at optagelsen af lån ikke kræver sikkerhed dvs. Du behøves ikke eje et hus med friværdi for at kunne optage lånet.

Øverst i menuen, vil du finde de forskellige låneformer og her vil du kunne se, hvilke lån der er billigst samt hvor meget du vil kunne låne.


Sådan kommer du i gang

  1. Sortere i vores søgekriterier

Dette vil sige, at du i vores søgekriterier kan sortere ud fra:

  • Lånebeløb – her alt fra 100,- til flere 100.000,-. Så hvis du mangler et beløb til en ubetalt regning, drømmerejsen eller en ny bil, kan du vælge det lånebeløb du ønsker.
  • Løbetid – som kan være fra under en måned til flere år. Dette kan være en økonomisk fordel, at indfri lånet hurtigst muligt, såfremt dette er muligt.
  • Alder – låneudbyderne stiller oftest krav til lånetagerens alder. Hvis du er studerende, vil du stadigvæk kunne optage et lån.
  1. Sammenlign sorteret lån og find det billigste lån

Du vil ud fra dine søgekriterier få en oversigt over diverse låneudbydere. Her vil du kunne sortere ud fra lånebeløb, her max og minimum, rentesats og svartid.

Hvis du ikke har kendskab til de forskellige låneudbydere, kan du læse omkring dem her.

  1. Udvælge lånet

Når du har udvalgt det lån du ønsker, skal du blot klikke på ansøg-knappen, hvor vi videredirigere dig til låneudbyderen, hvor du udfylder ansøgningen.

Du kan med fordel sende ansøgningen til flere låneudbydere, for at sikre dig det mest optimale lån.


Er der krav til optagelse af lån?

Kravene er:

  • Myndig dvs. + 18 år.
  • Dansk statsborgerskab
  • Have bopæl i Danmark.

Endvidere er der nogle låneudbydere der stiller krav til, om du er registreret i Debitor Registreret eller RKI(Ribers Kredit Information)


Fordele og ulemper ved kviklån vs. Banklån

Hvad skal man vælge? Kviklån eller et banklån, det kan nogle gange være svært at vide hvad forskellen egentlig er og derfor har vi nedenfor beskrevet de væsentligste fordele og ulemper ved kviklån samt banklån. Beslutningen betyder meget og det er vigtig man træffer den rigtige når man skal tage et lån. Derfor, læs dette grundigt igennem, så du træffer en fornuftig beslutning, som også opfylder dine forventninger.

 

Fordele

Der er mange fordele ved at låne penge gennem de mange selskaber der kan findes på denne side.

Fuld frihed

Det gode ved de lån du ser i oversigten er, at du ikke skal stilles til ansvar overfor låneudbyderne i forhold til hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Når du får pengene, er det dig der bestemmer hvad pengene skal bruges til og låneudbyderne ser dette som en privat sag, som kun angår dig.

Du har fuld råderet over de penge du låner og kan selv bestemme hvad de skal gå til, om det så er lån til hus, penge til en rejse med kæresten eller blot lidt ekstra penge i hverdagen, så er det DIG der bestemmer.

Hurtigt

Nogle gange har man brug for at pengene lige nu og her, og det ved penge selskaberne. Derfor gør de alt hvad de kan for at behandle din låneansøgning hurtigst muligt, de ved at i dagens Danmark har folk ikke tid til at vente flere uger på at få sin ansøgning behandlet. Derfor går der oftest ikke mere end 15-60 min før du modtager et lånetilbud.

Hvis du vælger at underskrive tilbuddet, kan du faktisk inden for nogle få dage modtage pengene på din konto. Dette er den nemmeste måde, hvis du står og mangler penge lige nu og her.

Lån når det passer dig

En stor fordel er at du ikke er afhængig af bankens åbningstider, du er ikke afhængig af bankmøder eller andet, som skal passes ind i en travl hverdag.

Ved hjælp af economyRUNNER kan du nemlig finde det lån der passer til dig når du vil. Derefter sender du blot din låneansøgning, så dit fremtidig lån kan lade sig gøre hurtigst muligt.

Intet krav om sikkerhed

I dag kan det være rigtigt svært at låne penge gennem de almindelige pengeinstitutter, da man skal stille kaution eller indløse friværdi i sin bolig. Dette er ikke tilfældet på de forskellige kviklån der ses på denne side.

De selskaber vi samarbejder med, stiller nemlig ingen krav om man skal stille kaution eller indløse friværdi i sin bolig, det eneste de tænker på er blot at gøre det så nemt som muligt for dig at låne penge nemt og hurtigt.

Ulemper

Der er faktisk kun én ulempe at finde ved at låne penge ved kviklån, og det er omkostningsniveauet. Det er desværre dyre at låne ved de låneselskaber der tilbyder kviklån, der kan ses høje gebyrer, såfremt du misligholder din låneaftale. Derfor skal du altid huske at læse din låneaftale igennem, så der ikke kommer nogle grimme overraskelser. Så læs din låneaftale godt igennem før du underskriver noget.

Løsning

Der er dog en løsning på dette problem, og det er at du anvender denne side til ansøge forskellige låneudbydere. På den måde kan du finde det billigste lån, og derefter selv vælge det lånetilbud du finder mest attraktivt.

Husk, når du ansøger om at låne penge, er det blot en forespørgsel og ikke noget du er bundet til. Derfor er det altid en god ide at tjekke marked ud, før du vælger dit endelige lån. Når du har modtaget forskellige lånetilbud, kan du derefter sammenligne bl.a. ÅOP og se hvilket tilbud der er det bedste og hvilket tilbud som passer lige til dig.


Hvad betyder ÅOP?

Ved optagelse af et kviklån er der nogle få ting du skal være opmærksom på – ÅOP er en af dem. ÅOP angiver de omkostninger du som kunde skal betale årligt i procent. Det viser de samlede renter, gebyrer og administrationsomkostninger der er ved lånet udregnet i procent pr. År.

Folketinget har vedtaget at samtlige låneudbydere tydeligt skal oplyse ÅOP, dette for at gøre lånet mere gennemsigtigt og du som låner med sikkerhed ved hvad det kommer til at koste for dig.

Derfor er ÅOP en vigtig information du skal kigge nøje efter, når du er på udkig efter et lån. Brug tid på at finde den rette låneudbyder, som tilbyder den mindste ÅOP, så du ikke skal betale for meget for dit lån.


Hvad er RKI og Debitor Registret?

Riber Kredit Information, RKI, er et register der registrere dårlige betalere i Danmark. Det er dannet for at sikre virksomheder imod dårlige betalere. De kan vha. dette register slå dit personnummer op, for at se om du tidligere har været en dårlig betalere og de kan på dette grundlag afvise at give dig et lån.

Debitor Registret, DBR, fungere overordnet på samme måde som RKI. De har også kreditinformation og kreditvurderinger af privatpersoner. RKI bruges forbyggende af virksomheder, så de undgår dårlige betalere og ikke kommer i den situation, som andre virksomheder har haft med en person med dårlige betalingshistorik.

Hvis du er registreret i ovenstående registre kan du med fordel skrive til låneudbyderne, hvor du kan høre om mulighederne for et lån på trods af at du er registret.


Når du anvender economyRUNNER

For os handler det ikke kun om at hjælpe dig med at finde det billigste lån , det handler også om at give brugeren en god oplevelse til udvælgelsen af lånene. Mange hjemmesider benytter sig af reklamer, som oftest fanger brugerens opmærksomhed og fjerner fokus fra det endelige formål. Hos economyRUNNER har vi valgt at holde hjemmesiden reklamefri, for at sikre du har en behagelig oplevelse, så du kan finde det rette lån.

Alle har drømme, og oftest koster det penge, vi håber derfor vi kan hjælpe dig med at finde pengene til det DU går og drømmer om.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis nyheder om privatøkonomi, a-kasser og bredbånd.

Brugerbedømmelse: 4.8/ 5 baseret på 99 anmeldelser 0

Giv din feedback

secure
Hjemmesiden er SSL beskyttet så du kan følge dig tryg
secure
Vi forsøger at samle det bredeste udvalg til dig
secure
Vi sammenligner for at du får det bedste tilbud.
CO2 neutralt website
Sampedro
Solhøjparken 14, 8464 Galten, Danmark

 

economyRUNNER er en gratis, uafhængig sammenlignings tjeneste, der sammenligner et bredt udvalg af brancher.
© 2017 economyrunner.dk. All rights reserved

Denne side anvender 1. og 3. parts cookies til teknisk funktionalitet og statistik. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du brug af cookies Læs mere her