Diverse

Styrk din virksomhed med efteruddannelse

Hvis du synes at din virksomhed er gået lidt i stå, kan det være en idé at sende dine medarbejdere på efteruddannelse. En efteruddannelse kan styrke arbejdsglæden og få gejsten tilbage i virksomheden. Det kan dog være svært at finde ud af hvilken efteruddannelse du skal vælge til dine medarbejdere. Du kan starte med at spørge dem om hvad de gerne vil uddannes i.

Find de kurser, der passer til virksomheden

Når du skal finde efteruddannelse, er det første du skal gøre at kigge på virksomheden. Hvad har den brug for? Et eksempel kan være en virksomhed som arbejder med IT service management. En sådan virksomhed kan sende sine medarbejdere på itil kurser. Hvis man som virksomhed deltager i itil kurser, kan man få en itil certification. Det kan være til stor hjælp, når du skal markedsføre din virksomhed.

Hvis din virksomhed derimod er i mediebranchen, kan du sende dine medarbejdere på kurser, hvor de lære at lave film eller podcasts. Det kan være rigtigt smart at kunne få sit budskab ud på mange platforme. Det kan også styrke din virksomheds position på markedet, hvis I kan mange ting med IT. Det er der mange der synes er svært, og derfor er der også mange der søger hjælp til det.

Send dine ledere på efteruddannelse

Du kan også sende dine mellemledere på efteruddannelse. Her kan de lære at være bedre ledere, og det kan smitte af på hele virksomheden. Mange ledere, især i små virksomheder, har aldrig taget en lederuddannelse. De har bare lært det lidt hen ad vejen. Derfor kan det også være godt at sende lederne på kursus, så de kan få noget teori bag ved deres ledelse. Når man efteruddanner ledere, kan det mærkes i hele virksomheden, fordi medarbejderne bliver gladere af at have en god chef.