Diverse

Invester i en bæredygtig og energibesparende tørretumbler

Står du og skal i gang med at finde din kommende tørretumbler? Så læs med her. Hos profvask.dk – industrivaskemaskiner og tørretumblere har de et kæmpe udvalg af tørretumblere i alle udtrækninger. Du kan altså læse meget om de forskellige inddelinger, modeller, typer osv. af tørretumblere på deres hjemmeside. Overordnet skelner de mellem 3 kategorier, som er tørretumblere i 6-10 kg, tørretumblere i 11-25 kg og tørretumblere i 26-80 kg.

Industrielle tørretumblere er beregnet til mere krævende brugere. Tørretumblere fra Fagor har nemlig en utrolig kort tørretid og op til 60% energibesparelse. Det betyder altså, at samtidig med at du opnår en høj effektivitet, så investerer du også i en grønnere og mere bæredygtig fremtid. Derudover behøver disse industrielle tørretumblere fra profvask.dk ikke aftræk, hvilket blot er endnu en fordel.

For at opnå en maksimal energibesparelse har Fagor oprettet et varmluftscirkulationssystem i deres tørretumblere. Dette system fungerer ved at genanvende den varme luft, der udstødes af dampudløbet tilbage i tromlen. At den varme luft udnyttes betyder, at energiforbrugte reduceres, fordi det ellers kræver energi at opvarme luften i kredsløbet, og samtidig øges luftstrømmen i tørretumblerens tromle. Det nye system kan så regulere strømmen af genanvendt luft afhængigt af fugtigheden i tørretumbleren. På den måde udnyttes den genanvendelige luft maksimalt, hvilket er bæredygtigt og energibesparende, og derudover forkortes tørretiden også. Hele dette system styres med en fugtighedscensor.

Hvis en industriel tørretumbler lyder som noget for dig, så får du lige lidt information om to forskellige produkter. Green Evolution er en tørretumbler, der giver en perfekt balance mellem kvalitet og pris. Maskinen er billigere end nogle af de andre fra Fagor og knap så avanceret. Den billigste tørretumbler fra Fagor hedder Economic line, og den er trods den billige pris både i super kvalitet og meget robust.