Tips og tricks

Vil du gerne gøre dine udlejningsboliger klar til sommeren?

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Som ejer af en række udlejningsboliger kræver det en smule vedligeholdelse, så de altid står helt klar til udlejning, når sommeren kommer. Det gælder særligt for dig, der har sommerhuse som udlejningsboliger, hvor sommerperioden er den absolutte højsæson. Men hvordan bliver du klar med udlejningsboliger, så de er klar til nye gæster?

Det fortæller vi dig mere om i denne artikel. Vi kommer med gode råd til, hvordan du får hjælp udefra, og hvad du selv skal sørge for at få gjort.

Rengøring siger alt

Når det kommer til udlejningsboliger, er særligt rengøringen et stort krav hos de personer, der lejer dine boliger, og det forstår vi godt. Er der ikke rent i udlejningsboligen, vil det hurtigt kunne få konsekvenser for dig fremover. Det kan nemlig resultere i dårlige anmeldelser og i værste fald sager grundet klager.

Du kan heldigvis nemt få styr på rengøringen ved at få et rengøringsfirma med på vejen. Ved at få hjælp fra det samme rengøringsfirma, vil I sammen kunne udarbejde en procedure inden hver udlejning, så boligerne altid er klar til nye lejere. Det vil ligeledes blive billigere for dig, hvis du bruger det samme firma til alle opgaverne.

Udearealet er sommerens hjerte

Når det gælder den danske sommer, elsker vi alle at være ude. Og hvad er bedre end nogle udendørs omgivelser, der byder på mange gode timer under den danske sommersol? Derfor bør du altid holde udearealerne rene og pæne. Samtidig bør du sørge for at vande græsplænen i tørre perioder og slå græsset inden udlejning.

For at være godt forberedt, kan du med fordel investere i vandslanger og en græsslåmaskine. På den måde kan du nemt få klaret de små opgaver uden at skulle have gang i en masse lappeløsninger.

Gode billeder fra den bedste vinkel

Vi kommer ikke udenom, at billeder af en udlejningsbolig er afgørende for, om du får det lejet ud. Er dine billeder uprofessionelle eller taget fra dårlige vinkler, vil det være langt sværere at give en potentiel lejer et retvisende billede af din bolig. Derfor bør du aldrig gå på kompromis med de rigtige billeder.

Hvis du ikke selv har det rette udstyr, kan du alliere dig med en professionel fotograf inden for området. På den måde vil du være sikker på at få de gode vinkler og det helt rigtige lys, som er med til at præsentere dine udlejningsboliger på den helt rigtige måde.

Skal noget laves om?

Ferieboliger er særdeles populære herhjemme, men vi vælger også med omhu, og derfor kan du med fordel gennemgå dine udlejningsboliger inden sæsonen går i gang. Det gælder nemlig om at holde dem opdaterede, både når det kommer til mangler og indretning. Det betyder ikke, at det skal være topmoderne, men derimod skal det emme af feriestemning. Det vigtigste er, at senge og andre møbler er i god stand og behagelige for lejerne at sove i. Og så kan de små detaljer være det afgørende for, om dine udlejningsboliger bliver et førstevalg.