Tips og tricks

Alt du skal vide før du indretter dit hjemmekontor

Det kan være, at du overvejer at bygge dit eget hjemmekontor, da du alligevel bruger meget tid på at arbejde hjemmefra? Der kan være mange overvejelser inden du begår dig ud i projektet. Først og fremmest vil du nok gerne have en velfungerende printer. En printer som ikke fylder for meget, en der automatisk selv opdaterer og en der er nem at navigere i. Udover et almindeligt A4 ark, vil det også være en stor bonus, hvis din printer kan printe forskellige papirstørrelser. Et A5-papir vil være ideelt, hvis du eksempelvis vil lave en kuvert eller skrive et brev til din arbejdsgiver eller en af dine nærmeste.

Gode råd til at gøre dit hjemmekontor komfortabel

Udover at have en velfungerende printer og computer, så er det også rart at kunne føle sig tryg og komfortabel på sit nye hjemmekontor. Det kan være få ting så som blomster og planter, der nemt kan placeres på skrivebordet ved siden af din printer. Det kan også være billeder af familien eller venner, som kan være med til at skabe trygge rammer og give rummet et personligt præg. Du kan printe forskellige billeder ud, som netop gør dig glad, og gør at du vil elske at arbejde hjemmefra.

Tricks til at strukturere din arbejdsdag

Det kan være svært at arbejde hjemmefra, da man nemt kan lave overspringshandlinger idet der ikke er langt til nærmeste fjernsyn og sofa. Her kan det være en mulighed at lave en agenda for dagen. Det kan være, at du synes det er en god ide, at skrive dine gøremål ned på et papir eller printe det ud og hænge på en tavle. Det kan virke motiverende at lave en struktur for arbejdsdagen, så du ved, at du får udført dit arbejde og dermed ikke halter bagud.

Skriv et svar