Diverse

3 tips til kreative sjæle

Har du altid elsket at være kreativ med klippe-klistre, kunst og gør-det-selv-projekter? Det er fantastisk at have en kreativ tilgang til livet, og de kreative idéer kan dukke op ud af det blå, når man mindst forventer det. Her er tre ting du altid bør have liggende, til når kreativiteten rammer.

Karton i alle farver og former

Vi er alle familiære med det farvede karton fra skoleprojekter og juleklippedag. Karton kan også bruges til utroligt mange ting, så der er god grund til altid at have en kartonbeholdning derhjemme. Du kan bruge det farvede karton til at lave unikke og personlige fødselsdagskort og invitationer. Man kan også lave pynt til alle årets højtider, hvis man blot kan tænke lidt kreativt med karton i forskellige farver. Lav vægdekorationer af karton med tørrede blomster og/eller blade limet på. Mulighederne er mange med et stykke karton, en saks og lidt lim.

Malergrej til kreative udfoldelser

Det er altid en fordel at have et sæt malergrej, særligt hvis man er kreativ. Man behøver kun et meget lille udvalg af maling, for man kan blande sig til alle farver med lidt tålmodighed. Har du et par forskellige størrelser af pensler og svampe, kan du bruge malingen til hvad som helst. Kunst, møbler, væggene, krus eller små pyntesten. Så længe du har malergrej ved hånden, vil du altid have mulighed for at personliggøre dit hjem.

Smid ikke ødelagt tøj væk

Hvis vi har noget tøj, vi ikke bruger længere, smider vi det ofte i genbrug, og hvis tøjet har huller og er i stykker, ryger det for det meste i skraldespanden. Smid ikke det slidte tøj væk! Hvis du gemmer stykkerne, kan du genbruge stoffet til projekter såsom at sy bamser, puder eller et flot tæppe. Det behøver ikke være dyrt at være kreativ, hvis du blot genbruger, hvad du har.

Skriv et svar