Økonomi i erhverv

Ejer du en koncern? Få samlet alle dine data ét sted

Det kan være du arbejder i en stor koncern, eller du ejer en koncern. Lige meget hvad kan det være en god ide, at få hjælp til at få konsolideret budgetter fra de forskellige selskaber, og få dem samlet ét sted. Der findes mange forskellige virksomheder, der kan hjælpe med konsolidering, og dermed hjælpe med at få alle data samlet et sted.

Konsolidering af budgetter

Det kan være en god løsning at samlet data fra alle selskaberne i en koncern. På den måde vil det være nemmere at få et overblik over budgetter eller andet data, der skal sammenlignes. Når alle data er samlet ét sted, kan der analyseres på hvor man evt. skal spare, eller lægge flere resurser ind. At få hjælp til Konsolidering af budgetter giver ikke kun et overblik, men man spare også tid og penge. Selvom det vil koste lidt at få en virksomhed til at konsolidere, er det penge der er godt givet ud. At konsolidere budgetter, er meget omfattende og ufattelig tidskrævende. Især hvis man skal samle data på tværs af lande. Dette er et puslespil uden lige, og det er tit her der opstår mange manuelle processer, og dermed også mange fejl.

Når man bruger et eksternt firma til at konsolidere budgetter, får man meget mere end bare tid og penge sparet. Hvis man bruger et godkendt konsolideringsfirma, er man også garanteret en høj datasikkerhed. Normalt vil man bruge Excel, og derved vil man få mange forskellige Excel ark man skal holde styr på. Excel er også et program alle kan tilgå, derfor er der her en meget lav datasikkerhed, når man deler Excel mellem selskaberne. Excel er også et program hvor man typisk laver mange manuelle fej, i eksempelvis former og tal. Her vil et konsolideringsfirma, bruge programmer der er sikret og mindsker risikoen for fejl.

Skriv et svar