Økonomi i erhverv

Fragt og fleksibilitet til dit firma

Hvis du bestiller varer fra udlandet er du sikkert løbet ind i problemer førhen, men med smarte og pålidelige løsninger indenfor fragt kan du nu ånde lettet op og stole trygt på at alle dine varer både ankommer til tiden og i et stykke. Husk at tegne en egnet forsikring, der dækker lige det du har behov for at den skal dække.

Flyfragt til tiden

Ligegyldigt om du er ejer af et lille firma eller har tusindvis af medarbejdere under dine vinger kan du drage nytte af flyfragt som primær transport af dine varer, da det sikrer at alt din forsyningskæde er optimal ved at benytte dig af de jævne afgange. Med acces til globale services og netværk kan du udvikle dit firma og sørge for at du altid er på forkant. Om du elsker besparelser og ønsker en økonomisk fordelagtig løsning eller sætter pris på hurtig levering fordi efterspørgslen er høj i perioder, er der en løsning til dig. Ved at vælge en partner der kan stå for alt det praktiske med leveringen, løftes der en del bekymringer fra dine skuldre: samtaler med lastbilchaufføren, lufthavnen og eventuelle SKAT-medarbejdere. Det hele klares for dig.

Andre transportformer

Udover lufttransport kan dit gods selvfølgelig også fragtes over havet, med banetransport (der har en ultrasikker køreplan) eller langs landevejene med lastbil for effektiv dør-til-dør levering, der er optimalt for dig som ikke har mulighed for at tage ud til lufthavnen og afhente dine varer. Når dit gods er ankommet har du masser af plads i hovedet til at sortere og opdatere din eventuelle hjemmeside, idet du ikke har skulle bruge energi på at arrangere hverken fragten og afhentningen. Hvis du bestiller lidt af gangen (mindre end FCL), så kan du med fordel dele din containerkapacitet med andre mindre firmaer eller firmaer der holder deres ordre i den lave ende.

Skriv et svar