Tips og tricks

Sådan indretter du et konferencelokale

Det er en kunst at indrette møde- og konferencelokaler. De skal helst være både inspirerende og tiltalende og så skal de selvfølgelig indeholde de rette konferencemøbler og den rette teknik. Konferencelokalets indretning er generelt meget vigtigt, da dette lokale er en central plads på mange kontorer. I denne artikel kommer vi med vores bedste bud på, hvordan du indretter et konferencelokale, der fremmer produktivitet og samarbejde.

Vælg det rette konferencebord

Konferencebordet er som regel det centrale element i ethvert møde- og konferencelokale. Det er essentielt for at skabe et godt og produktivt møde eller konference. Når du skal på jagt efter et konferencebord, er der nogle faktorer, du skal være opmærksom på. Du skal i første omgang overveje, om bordet skal stå permanent i lokalet eller om det skal kunne flyttes. Du skal også overveje, hvor mange personer, der skal være plads til rundt om bordet, hvor stort et bord, der overhovedet kan være i det ønskede lokale samt hvordan bordet skal placeres. Det perfekte konferencebord er det bord, der lever op til alle jeres forventninger i forhold til, hvad rummet alt skal benyttes til.

Vælg de rette konferencestole

Konferencestolene er endnu et vigtigt punkt, når du skal indrette et konferencelokale. Møde- og konferencedeltagere skal nemlig ofte sidde ned i mange timer, og det er derfor vigtigt, at de sidder komfortabelt. Hvis man ikke sidder godt eller ender med at få ondt et bestemt sted, når man sidder midt i et møde eller en konference, så er ens koncentration et andet sted. Når du skal vælge konferencestole, bør du derfor vælge stole, der har en god polstring, har armstøtte og passer til både konferencebordet samt lokalet. De rette konferencestole er altså komfortable ligesom kontorstolen skal være, men de skalsamtidig også være æstetisk pæne at kigge på, da konferencelokalet jo er et sted med mange udefrakommende – og det skal derfor give et godt indtryk.

Inddrag de nødvendige tekniske elementer

I dag er et møde- og konferencelokale meget mere end det var engang. Der kan i dag være behov for bl.a. lyd- og billedeudstyr, tavler og meget mere. Det er derfor meget vigtigt, at du tænker over, hvad lokalet skal bruges til og sørger for rummet indeholde de elementer, som er nødvendige. Det handler f.eks. om at sørge for ordentligt præsentationsudstyr, hvis der skal holdes præsentationer og pitches i mødelokalet – og så er det også vigtigt, at det er muligt at koble deltagere på udefra, hvis der skal foretages online møder i lokalet.

Skriv et svar