Diverse

Spar penge ved at vælge den rigtige fryser

Skal du have ny fryser? Så er der en række faktorer du skal overveje, før du beslutter dig for, hvilken fryser du skal have. Du kan starte med at tage et kig på de forskellige frysere lige her, og bagefter tage testen om hvilken fryser der passer bedst til dig. Der er nemlig penge at spare, ved at vælge den rigtige fryser.

Test: Kummefryser, skabsfryser eller en integreret løsning?

Hvis du ikke helt er klar over, hvilken slags fryser der passer bedst til dig og dit behov, så læs med her, og tag testen. Skriv ned undervejs hvilken valgmulighed der passer bedst til dig.

Hvor stor er din husstand?

  1. Børnefamilie med omkring 3 børn.

  2. Børnefamilie med omkring 1-2 børn/par uden børn.

  3. Jeg bor alene/jeg bor med en roomie.

Hvor meget har du tænkt dig at fryse ned?

  1. Jeg har tænkt mig at fylde fryseren med bær fra haven, madrester, frysevenligt mad, is til børnene og noget i den dur. Jeg tænker at jeg har et nogenlunde stort behov.

  2. Jeg tænker at bruge fryseren til at fryse madrester ned, bær til smoothies og måske også hvis jeg bager noget der skal afkøles hurtigt. Jeg tænker at mit behov for en fryser er meget almindeligt.

  3. Jeg vil bruge min fryser til at have et par sodavandsis liggende, og måske køle nogen colaer ned med raketfart.

Svar:

Flest 1’ere: Dit behov for en fryser er stort, og du kan derfor godt overveje en kummefryser. Kummefryseren har meget kapacitet til den lavest mulige pris.

Flest 2’ere: Dit behov for en fryser er for småt til en kummefryser, men for stort til en integreret løsning. En skabsfryser vil være passende.

Flest 3’ere: Dit behov for en fryser er meget småt. En integreret løsning er mest ideel.

Tip: Fik du ikke ens svar? Læs svarmulighederne og overvej, hvilken der passer bedst til dig.