Spar penge

Der kan være mange penge at spare på energioptimering

Vil du gerne spare endnu flere penge på din bolig? Samtidig med at du gør din bolig mere klimavenlig? Det er der rigtig gode muligheder for blot med nogle få ændringer i din bolig. Herunder får du nogle bud på, hvordan du kan energioptimere din bolig, samtidig med at du sparer penge.

Skift til en energivenlig varmepumpe

Hvordan bliver din bolig opvarmet? Kunne du godt tænke dig at spare energi og penge på den post? Så skift dit gamle fyr ud med en energivenlig varmepumpe. Varmepumpen er samtidig billig i drift, og du vil derfor hurtigt kunne mærke en økonomisk forskel. Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for en varmepumpe og måske få et godt tilbud? Så læs mere om mulighederne her.

Isoler din bolig bedre

Er der steder i din bolig, hvor varmen suser ud? Gå en runde rundt om huset og tjek for eventulle huller, revner og sprækker. Finder du noget, er det en utrolig god investering at få det repareret. Det sparer dig for en masse penge i længden, og gør din bolig mere klimavenlig. Er der nogle rum i huset som trænger til ny isolering? Det samme gælder her. Det kan føles som et stort projekt at skulle i gang med, men det kan i høj grad betale sig i det lange løb.

Få nogle gode klimavenlige vaner

Der er heldigvis mange ting, du kan gøre som både er energioptimerende, klimavenlig og pengebesparende. Her får du nogle konkrete råd, som du allerede kan begynde at bruge nu:

  • Udskift alle dine pærer til energisparerpærer.
  • Sluk på stikkontakten for de elapparater, som du ikke bruger.
  • Spar på vandet ved at tage korte bade og slukke for vandet når du sæber dig ind.
  • Undgå madspil ved at brug det du har i køleskabet og planlæg ugen, så al mad bliver brugt.