Spar penge

Rens dit tag og spar penge

Med en tagrens kan du nemlig på længere sigt spare penge. Når du plejer og vedligeholder dit tag, gør du det nemlig samtidig muligt at forlænge levetiden på det. Hvad koster en tagrens? Priserne på at få en tagrens kan spare dig på længere sigt. Du kan spare op mod 30- 50.000 kr. med en tagrens, hvis du står og skal sælge dit hus, fordi et beskidt tag er med til at øge værditabet af dit hus.

 

Beskyt dit tag

En tagrens er med til at beskytte dit tag mod algebegroning, frostsprængninger eller chancen for at dine tagplader rykker sig. Det er nemlig hyppige skader, som kan opstå, hvis ikke du renser dit tag for alge- og andet begroning. Derfor vælger du at investere $i dit tag, når du vælger at få en tagrens.

 

Den nemme løsning

Selvom det kan virke som en nem løsning ’bare’ at få en tagrens, er det den måde, hvor du vedligeholder dit tag bedst. Det svarer til, at du imprægnerer dine sko løbende for at få dem til at holde så godt som muligt. Det samme gør du ved dit tag – nemlig vedligeholder og plejer det. Dit tag er nemlig et meget udsat område af dit hus, fordi det både er udsat for regn og frugt, men også meget varme og sol. Det er nogle af de faktorer, som er bedst for alger, som derved har de mest optimale forhold til at udvikle sige.

 

Få et tag, der ser ny ud

Ikke nok med at du beskytter dit tag, og er med til at give det en livsforlængelse, får du også et tag som ser nyt ud. Du spare både penge på længere sigt og får et visuelt hus, der kommer til at ligne et nyere hus, ved blot at give det en tagrens.