Spar penge

Frem med isoleringen og spar penge på din varmeregning

Har du gået og spekuleret over, om din varmeregning er for høj? Måske har du lavet en beregning over din økonomi for dit hus – og hvis varmeregningen er i den høje ende, findes der heldigvis en løsning. Spar penge på varmeregningen med en bedre isolering fra Dansk Isolering. Hvis dit hus har den optimale isolering, sikrer du, at varmen ikke bliver spildt – og det kan du spare penge på. Det bliver ikke kun en økonomisk gevinst for dig, men du er også med til at tage et ansvar for miljøet, og du vil med garanti blive mere glad for dit hus. Du vil ikke opleve rum, som du ikke kan varme op, og selvom vinteren skulle gå hen og blive hård, er dit hus rustet til at holde kulden udenfor og sikrer, at dit hus er trygt og varmt.

 

Hvordan kan dit hus isoleres?

Hos Dansk Isolering kan de isolere dit hus på flere forskellige måder. Oftest vil det være loftet og hulmurerne, som skal isoleres, som på den måde sikrer, at klimaskærmet er beskyttet bedst muligt. De fleste vælger at bruge Rockwool granulat, Isover granulat eller papiruld, og det er også de tre materialer, du kan få hos Dansk Isolering.

 

Hvorfor vælge Dansk Isolering?

Hos Dansk Isolering får du en af markeds bedste isolatører. Fem år i træk har Dansk Isolering været finalist til årets isolatør, og de sidste tre år har de vundet prisen. Så du er sikker på at få et resultat af højeste kvalitet med nogle kompetente folk til at løse din opgave. Du kan få et gratis isoleringstjek, hvor en af deres energikonsulenter kommer og vurderer, hvordan dit hus kan isoleres optimalt, og I laver derefter sammen den løsning, som er bedste for dig og dækker det behov, du har.