Diverse

Nye versus brugte entreprenørmaskine

Har du brug for en entreprenørmaskine til f.eks. landbrug, byggeri- eller transportbranchen? Det kan være at du lige har landet en ny kontrakt, som kræver en ny maskine. Måske en maskine, der kan løfte i højden eller en maskine, der kan lette gravearbejdet? I så fald er der nogle ting, du skal overveje, inden du investerer i en entreprenørmaskine. Du skal blandt andet tage stilling til, om du vil investere i en ny eller brugt entreprenørmaskine.

Ny entreprenørmaskine

Hvis du vælger at købe en ny entreprenørmaskine, får du en helt moderne maskine med ny teknologi – og det kan være en fordel i mange brancher. Du får også en maskine, som ikke tidligere har været i brug, og du skal derfor ikke være bange for, at maskinen lige pludselig bryder sammen midt i det hele. Du får generelt også et større udvalg, når du køber en brugt maskine. Nye entreprenørmaskiner kan jo bestilles hjem, men det samme kan ikke gøres med brugte maskiner. En ulempe ved en ny entreprenørmaskine er dog ofte prisen. En ny entreprenørmaskine er naturligvis en del dyrere end en brugt maskine – og det kan være en afgørende faktor, hvis du ikke har de store penge at gøre godt med.

Brugte entreprenørmaskiner

Hvis du vælger at købe en brugt entreprenørmaskine, kan du oftest spare mange penge. Ligesom biler så falder entreprenørmaskiner selvfølgelig i værdi med tiden, og du kan derfor få en lidt ældre kvalitetsmaskiner til en god pris, når du vælger at købe brugt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er også en miljøvenlig beslutning at vælge en brugt maskine. Genbrug er jo synonym med et miljørigtigt valg. Én ting du dog skal være opmærksom på, når du vælger at købe brugt er, at du kun kan vælge mellem de maskiner, der er til rådighed. Det betyder, at du er lidt begrænset i de maskiner, du kan vælge mellem.

Sylvester A/S har et stort udvalg af både nye og brugte entreprenørmaskiner, så her kan du få hjælp til at finde den perfekte entreprenørmaskine til dit behov.