Diverse

Optimer din virksomhed

Det er meget vigtigt, at alle virksomheder i dagens Danmark er digitaliseret. Digitaliseringen af din virksomhed vil bringe nye muligheder og en effektivisering af virksomheden som ikke ville være muligt uden, den digitale virksomhed. Der findes selvfølgelig flere værktøjer du kan tage fat i for at komme i gang, og vi har derfor samlet et bud på hvordan du kan komme i gang med at optimere din virksomhed.

Benyt ERP

Der findes et utal af systemer der kan hjælpe dig med at optimere din virksomhed, men et af de bedste for langt de fleste virksomheder uanset om det er Grossister, produktions- eller detailvirksomheder, vil være at tage et ERP-system i brug. Et ERP-system, står for Enterprise Ressource Planning system, som hjælper dig med at samle alt information i virksomheden det samme sted.

Det indeholder et overblik over alle virksomhedens funktioner både salg, varelager og økonomistyring, så det bliver langt nemmere at for dig at foretager budgetplanlægning og opsætte prognoser baseret på den samlede viden i virksomheden. Samtidig bliver det nemt for dig at dele vigtigt information med dine butikker og sælgere så de kan vejlede potentielle kunder og eksisterende kunder til den rigtige beslutning.

Bliv fleksibel med et ERP-system

Hos Datacon har de valgt at specialisere i Microsofts løsning ved navnet Microsoft Dynamics 365, som indeholder den tidligere danske service kaldet Navision. De er desuden en Microsoft Gold Partner, som vidner om deres evner og kompetencer i implementeringen af ERP-systemet i din virksomhed.

Da deres løsning er født i skyen, slipper du for selv at investere i dyre og tunge servere, og det hele tilgængeligt fra både din pc og telefon, så du altid er klar til det uventede. Det er selvfølgelig også muligt at have dine data på egne servere, hvis du har meget følsomme data som du finder sikrest i eget hus. Microsofts samlede løsning, hjælper og støtter din virksomhed til opnå øget produktivitet og omstillingsparathed, så du bedre kan fokusere på det som du gør bedst i virksomheden.

Den kvalitet og de krav der er til dit produkt eller service stiger hele tiden, kunderne forventer at modtage den perfekte service på din hjemmeside i form af at kunne finde alt den information de har brug. Dette skyldes at de nye generationer af indkøbere og kunder er opvokset med internettet, og de kan sagtens vælge en anden leverandør eller forhandler hvis de ikke kan finde alt din information på nettet, og det er selvfølgelig også muligt at se hvorvidt implementeringer af idéer også giver det forventede resultat i den integrerede webshop.

Få finansiering som ny iværksætter

Der kan være mange måder hvorpå virksomheden kan finansiere en overgang til et sådanne system, et kan bl.a. finansieres af ejeren, men der findes også mange andre. Hvis du er en ny startet virksomhed eller en mindre virksomhed kan det være svært at finde finansiering til udvidelser eller implementering af et ERP-system. Det kan være svært at få lån i banken, da der ikke nødvendigvis er noget virksomheden kan stille til rådighed, men der kan skaffes finansiering gennem mange andre veje, det kan være indskud fra ejeren.

Som nye eller mindre virksomhed er det ikke altid at der kan stilles sikkerhed overfor banken når der skal søges om lån i banken, og det vil ofte resultere i at det bliver et afslag. Der findes dog andre måder hvorpå du kan finde et lån uden noget du kan stille som sikkerhed. Hos Lendme.dk kan du nemt få et overblik over hvilke låneudbydere der kan stille lån til rådighed trods manglende sikkerhed.

Skriv et svar