Økonomi i erhverv

Det bedste kassesystem til restaurationsbranchen

Er du i færd med at åbne en ny restaurant eller cafe? Eller har du måske allerede én, men synes, at den godt kunne trænge til at blive endnu mere effektiv. Uanset om du vil forbedre en allerede eksisterende restaurant eller åbne en ny, så er et godt kasseapparat og velfungerende betalingsterminaler helt essentielt.

Det kan du finde hos ebm.dk, hvor der er kassesystemer, som er skræddersyet til netop restaurationsbranchen.

 

Gør betjening og betaling til en fornøjelse

Med et ordentligt kassesystem vil tjenerne være i stand til at arbejde hurtigere og lave færre fejl i forbindelse med modtagelse af ordrer. De vil altså kunne udføre deres arbejde endnu bedre og nok også have en større motivation og oplevelse af succes i forbindelse med arbejdet.

Alt dette kan mærkes på kunderne, som vil få en bedre betjening og i sidste ende sidde tilbage med en bedre restaurantoplevelse.

Endnu en fordel for kunderne er, at kassesystemet gør det nemt at splitte en regning. Det betyder, at kunderne slipper for at afslutte restaurantbesøget med at skulle lægge hjernerne i blød for at finde ud af, hvem der skylder hinanden hvad. Dette giver altså kunderne en mere hyggelig afslutning på deres aften og alt i alt en bedre oplevelse.

 

Hurtig oplæring

Kassesystemet fra EBM, der er rettet mod restaurationsbranchen, er ekstremt brugervenligt og designet på en overskuelig samt intuitiv måde. Det betyder, at det er nemt for nye medarbejdere at sætte sig ind i, hvilket vil gøre deres oplæring både mere effektiv og sjovere. På den måde kan I som virksomhed spare en masse ressourcer ved at investere i kasseapparater og betalingsterminaler fra EBM.

Hvis du er blevet interesseret i dette kassesystem, er det bare om at tjekke hjemmesiden ud og læse mere om produkterne. Kassesystemet kan i øvrigt også bruges til takeaway-ordrer, der registreres helt automatisk – så bliver det ikke meget nemmere.