Økonomi i erhverv

Fremtiden har brug for idérige iværksættere

At være iværksætter er et vigtigt erhverv. Meget i verden er et produkt af kreative mennesker, der er kommet på gode idéer og derefter har haft modet til at føre dem ud i livet. Og mod er netop i høj grad, hvad iværksætteri handler om. At være iværksætter har intet med alder at gøre, og selv hvis du er ung, kan du sagtens give dig i kast med at starte din egen virksomhed. Så er du modig, kreativ, innovativ og eventyrlysten? Og har du lysten til at give dig i kast med iværksætterdrømmen? Så kan du vælge at tage på iværksætterefterskole! Her er der rig mulighed for, at du kan lære, hvordan dine idéer kan blive ført ud i livet.

Hvorfor vælge efterskole?

Enhver, der har været så heldig at gå på efterskole, ved , at der opstår et helt særligt sammenhold mellem de unge, der befinder sig der. At tage på efterskole er en social, faglig og personlig udfordring, som kan være et stort og vigtigt skridt på din vej videre ud i livet. Det, at du bor og går i skole samme sted, betyder, at du får en unik mulighed for at fordybe dig i lige præcis det felt, som du interesserer dig for. Samtidig vil du også blive udfordret på andre områder, som måske slet ikke er din stærke side. Hvem ved? Måske vil du lære noget nyt om dig selv? Måske er du god til meget mere eller noget andet, end det du troede?

Hvordan vælger jeg efterskole?

Efterskole er lig med fællesskab. Når du vælger en efterskole skal du først og fremmest overveje, hvilke fag, du kunne tænke dig. Går du med en entreprenør i maven? Eller er du mere til dans og musik? Er du vild med at rejse, eller er du klar på trygge efterskolerammer?

Tal med dine venner eller dine forældre om, hvad der er vigtigt for dig, og spring så ud i det! Efterskole er en oplevelse for livet.