Tips og tricks

Mangler du inspiration til din nye renovering? Læs med her

Det er en fantastisk følelse, når du ved, at du på et tidspunkt længere fremme (om nogle måneder), står i en nyrenoveret stue eller køkken, og her ved du, at du selv har været med til at vælge, hvilket køkken det skulle være. Det er nyt, og det er pænt, og alle tingene er endelig faldet på plads. Du skal selvfølgelig lige vænne dig til, at tingene står lidt anderledes, men det er til gengæld kun en positiv ting at kunne vænne sig til sådan noget. Dog kan det godt være, at du har styr på det hele med renoveringen, men der er nogle ting, hvor du er lidt i tvivl. Måske skulle noget være anderledes? Du har bare svært ved at sætte ord på hvad. Vi kan her hjælpe dig med, hvad det kunne være.

Indvendige døre

Du kan faktisk få utroligt smukke indvendige døre i mange forskellige designs. Du kan få store døre, der evt. binder spisestuen sammen med jeres almindelige stue. Det kan også være store døre ind til køkkenet, og når i alle skal være sammen, kan du holde dem åbne. Det kan godt lyde lidt underligt, at du skal til at genoverveje jeres døre, men når i alligevel er i gang med en renovering, kan det være, at det også er på sin plads at lave lidt om i andre ting.

Indvendige døre er selvfølgelig ikke noget, som i behøver at lave om på. Hvis dørene er flotte, så er der ingen grund til at ændre på dem. Men i nogle boliger, er dørene meget gamle, og det er længe siden, at de er blevet skiftet. Derfor har de sådan en gammeldags brun farve over sig, og det er ikke alle, der er vild med den. Derfor kan du overveje måske at skifte dine indvendige døre.