Tips og tricks

Står der en stub i vejen for dine drømme?

Uanset om der står een træstub eller om der står 50 træ-stubbe i vejen for et nyt anlægsprojekt, så skal man bruge særligt værktøj og ekspertise for at fjerne en stub. Om stubben står i vejen for en ny havesti eller en ny terrasse, eller om den står i vejen for en ny vej eller boligbyggeri, så skal den helt væk før du begynder at bygge et nyt anlæg.

Hvis der skal fjernes en træstub har man brug for en stubfræser, hvilket de færreste private er i besiddelse af. Og hvis det ikke er nok at få stubben væk, hvis også rødderne skal elimineres, så har man brug for en rodfræser, der også er tungt og professionelt udstyr. Det nemmeste er at ringe til en fagmad med det samme, og Jysk Stubfræsning tilbyder mulighed for billig Stubfræsning i hele Jylland – virksomheden har mere end 30 års erfaring med at fjerne stubbe.

Præcis på den solrige plet, hvor du har fældet et træ, kan du se en terrasse for dig? Præcis der hvor pære-træet engang stod har du tænkt dig at lægge en sti? Intet andet værktøj end en rigtig stubfræser og en rigtig rodfræser der er designede til opgaven, bør udføre opgaven. Få det klaret i en fart af professionelle der har specialeiseret sig i stubfræsning, så du kan komme videre med dit anlægs-projekt eller blot for at få stubben væk fra haven. Det vil være synd at knække nakken på, mange har spilt tid og kræfter i forsøget, før dig.