Økonomi i erhverv

3 gode råd til en budgetvenlig indretning af kontoret

Indretningen af kontoret er afgørende for trivslen, effektiviteten og kreativiteten iblandt de ansatte. Det skal være et behageligt sted at være for alle. Dog kan pengene hurtigt få ben at gå på, når du indretter kontoret. Står du for at indrette kontoret, og vil du gerne undgå at tømme virksomhedens konto? Så kan du med fordel læse med videre.

Investér i en laserprinter

Printerrummet er hele kontorets omdrejningspunkt. Det er her, der printes breve, notater, regnskaber og analyser. Derfor handler det om at finde en printer, der er billig i drift og er i stand til at arbejde hurtigt. Lige netop dette imødekommer en laserprinter.

Fordelene ved at benytte en laserprinter fremfor en blækprinter er mange:

  • Laserprinterens udskrivningshastighed er hurtig, så der spares dyrebar tid i det lange løb.

  • Laserprinteren har en stor printkapacitet, så det er ikke nødvendigt at skifte tonere ofte.

  • Der er minimale omkostninger per print.

Er der derimod størst behov for at printe grafisk materiale på dit kontor, så kan det godt betale sig at vælge en blækprinter, da fotokvaliteten er bedre. Vælger du en Canon blækprinter, så køb Canon blækpatroner.

Køb brugte møbler

Mangler du et par nipsting såsom gardiner, vaser eller lignende til at fuldende kontorindretningen? På Facebook, guloggratis.dk eller loppemarkeder kan du finde massevis af brugte møbler og pynteting til fordelagtige priser – uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Husk på, at vælger du mange forskellige genbrugsmøbler i uens design, kan kontorindretningen komme til at se rodet ud.

Spar kun dér, hvor det giver mening

Du bør ikke spare på medarbejdernes redskaber, da det er med til at sikre glade medarbejdere – og glade medarbejdere er som bekendt mere produktive og effektive. Vælger du eksempelvis at spare penge på køb af kontorstole, kan det medføre rygproblemer eller utilfredse medarbejdere.