Tips og tricks

Boheme stil

I modeverden bliver der ofte refereret til boho eller boheme. En boheme stil er kendetegnet ved en romantisk stil med diskrete mønstre, blonder og farver som cremefarvet, jordfarvet, rosa og grå. Bohemestilen er en meget feminin stil, og du kan nemt selv få en boheme stil.

 

Hvis du ønsker en boheme stil, er det en god ide at finde inspiration online. Dette kan eksempelvis være via online shops, magasiner, diverse inspirationssider eller kendte med en lækker boheme stil. På den måde kan du lade dig inspirere til, hvordan du får samme fine stil.

 

Derudover er det vigtigt, at du sørger for at være dig selv. En stor del af bohemestilen er det individuelle. At du blander de lyse, feminine styles med din egen stil.

 

Du kan med fordel også blande din garderobe på kryds og tværs. Måske passer din fine hvide kjole, med et sart sjal? Og på den måde har du skabt din egen boheme stil.

 

Ønsker du en bohemestil, er det altså kun dig selv, der sætter grænserne. Men holder du fast i de fine farver, diskrete mønstre, blonder og den romantiske stil, er du et langt stykke af vejen.

Hos By Bauenbaek finder du en masse lækre boheme styles fra dygtige udenlandske leverandørerne men også bohemetøj designet af By Bauenbaek.

 

Du kan finde alt fra fine ponchoer i diverse farver, nederdele med fine mønstre, leggins og lækre striks på siden. Derudover kan du også få styr på skogarderoben, hvor du kan finde bløde, fine støvler til de kolde måneder, sneakers med flotte detaljer, feminine sandaler og elegante stilletter.

 

Boheme stilen handler altså om personlighed og en lækker, gennemført og afslappet stil. Den finder du bedst ved at huske dig selv, holde dig til neutrale farver og elegante mønstre, og så er det ellers bare med at blande din egen garderobe med nye, lækre fristelser fra By Bauenbaek.

Skriv et svar