Tips og tricks

Tips til at få det meste ud af din blækprinter

En printer er for nogle en pengesluger, da den både koster penge i anskaffelse, papir samt blæk eller toner. Vi danskere elsker at spare penge, og hvis der er noget, vi kan lide, så er det at spare penge på en måde, der ikke tager for lang tid i en travl hverdag.

 

Tip nummer 1: Sluk printeren på dens tænd/sluk-knap

Man ville måske forvente, at der her ville stå noget med at spare på strømmen ved at slukke printeren på kontakten efter brug, hvilket du selvfølgelig også skal huske, men først skal du slukke for printeren på dens tænk/sluk-knap. Dette er vigtigt, da printerhovedet ellers kan være placeret forkert. Hvis printerhovedet ikke er placeret korrekt, vil det medvirke, at blækpatronerne hurtigere udtørrer, hvilket betyder, at du må smide penge efter nye blækpatroner hurtigere end du ellers skulle. Er dette allerede tilfældet, så kan du for eksempel købe nye toner eller blækpatroner hos billyblaek.dk.

 

Tip nummer 2: Motion til din printer

Ligesom at de fleste mennesker ikke kan løbe ligeså hurtigt, hvis der er flere måneders mellemrum mellem løbeturene, så gælder det samme for printere. Printere skal gerne “motioneres” og have noget at udskrive en gang ugentligt for at de kan yde deres optimale, men også for at blækket ikke udtørrer.

 

Tip nummer 3: Blækbesparende standardfont

Hvis det er lige meget, hvilken skrifttype der er brugt på det, du skal udskrive, så kan du med fordel vælge en font som Times New Roman eller Century Gothic, da disse er blækbesparende, hvis man sammenligner med en skrifttype som Arial. Her kan du også indstille en af de blækbesparende fonte som standardfont, da du dermed får endnu nemmere ved at spare på blækket.

 

Opsummerende har vi følgende blækbesparende tips:

1) Sluk printeren på tænd/sluk-knappen

2) Brug printeren jævnligt

3) Vælg en blækbesparende standardfont

Skriv et svar