Økonomi i erhverv

Arbejd mere effektivt med en svingkran og forøg omsætningen i din virksomhed

Går du med overvejelser om, hvordan du kan øge omsætningen i din virksomhed? Det kan for eksempel være en god idé at optimere nogle arbejdsgange i dagligdagen. Der skal laves det samme stykke arbejde, bare mere effektivt, hvis virksomheden skal have større indtjening end den har i øjeblikket. Derfor kan du overveje, om dine medarbejdere har for meget manuelt arbejde, og om noget kan effektiveres. En mulighed kunne være at se på løftearbejdet i løbet af dagen, og i stedet investere i en kran af en art. Hvilken type kran du skal have fat i, kommer meget an på virksomhedens branche og produkt. Der findes nemlig alt lige fra skinnesystemer til svingkraner.

 

Hvad kan en svingkran?

Hvis din virksomhed laver gentagne løft i løbet af dagen som for eksempel fabriksarbejde, er det en god idé at indkøbe en kran til at overtage den arbejdsopgave. En svingkran kan, som navnet siger, flytte genstande fra et sted til et andet ved at svinge armen med genstanden. De fås i mange forskellige typer og kan løfte lige fra 15 kg og helt op til 2.000 kg.  Og hvordan de monteres, kommer også an på, hvad der er af muligheder i jeres lokaler – svingkraner kan både fås som gulvmontering eller som flytbare typer. En flytbar svingkran kan for eksempel flyttes af en gaffeltruck.

 

Hvor kan jeg købe en svingkran?

Der findes flere virksomheder, der handler med svingkraner på markedet. Det kan være svært at vælge den rigtige udbyder. Da det er en temmelig dyr og stor investering, skal det gå ordentligt for sig, når du køber din svingkran. Vælger du et sted som Alvac A/S, er du helt sikker på at svingkranen og sikkerheden er i orden, og du kan samtidig få kyndig vejledning for at tilfredsstille behovet i din virksomhed.

Skriv et svar