Tips og tricks

Optimer dit lager og bliv mere effektiv

Er du webshopejer eller butiksejer? Ønsker du et mere overskueligt lager, så du og dine medarbejdere kan arbejde mere effektivt? Så er du landet det rette sted. Herunder lærer du nemlig, hvordan du nemt kan optimere dit lager og dermed blive mere effektiv. Du bliver præsenteret for følgende:

  • Inddel lageret i kategorier

  • Invester i smart lagerinventar

  • Sørg for orden med smarte labels

Inddel lageret i kategorier

For at skabe overblik over lagerets indhold er det en god ide at inddele lageret i kategorier f.eks. sko, tasker og T-shirts. Det giver dig et overblik over, hvad dit lager indeholder og gør det nemmere, når du skal til at indrette lageret på en smart og effektiv måde.

Invester i smart lagerinventar

For at få skabt et totalt overblik over lageret, som gør det nemt for dig og dine medarbejdere, er det vigtigt med en god indretning af lageret. Mange butiks- og webshopsejere investerer i smart lagerinventar som gør lageret ryddeligt og overskueligt. Får du varer på store paller? Så hav én eller to pallereoler, hvor pallerne kan stå.

Er dit lager småt? Og mangler du gulvplads? Da er indskudte etager en ideel løsning. På den måde får du en etage mere, hvor du kan opbevare dine varer.

Grenreoler bruges ofte til store, lange varer. Overvej om du har behov for en grenreol i dit lager, eller om du kan nøjes med almindelige reoler.

Er du i tvivl om, hvilket inventar du skal købe? Mas-Høvik har alt til dit lager, så du kan optimere dit lager. Besøg hjemmesiden her og find det lagerinventar som passer til dit behov.

Sørg for orden med smarte labels

Efter at du har fået styr på dit lager, er det vigtigt, at du og dine bevarer denne orden. Påfør hver reol og hylde smarte labels, så I altid ved, hvor de forskellige varer hører til.