Tips og tricks

Det nye sort er træ

Har du kendskab til sommerhuse og indretningen, er du allerede godt på vej. Det er, nogenlunde den stil der er ved at blive populær, og ikke bare i sommerhuset. Træfacaden, den hyggelige indretning og enkeltheden, er eftersøgt af flere og flere. Og det er med god grund. Det er både billigere og nemmere, at skaffe denne stil end man som sådan skulle tro.

Det lokale byggemarked er en hjælpende hånd

Hvis du ønsker den ikoniske træfacade, skal du ikke lede for langt. Trykimprægneret træ vælter hverken budgettet eller overskuddet. Det kan bestilles eller købes hos langt de fleste byggemarkeder, og der er masser af hjælp at hente. Du skal blot gøre op med dig selv, hvilken type af træ der ønskes.

Det kan dog anbefales at få noget professionel hjælp til montering af træet.

Hold stilen spontan

Som de fleste nok har oplevet med sommerhuse, er indretningen spontan men afslappet på samme tid. Nøglen er at finde enkle designs, og samtidig sørge for plads til hygge. Det kan fx være en Vipp spand. Spanden har et tidløst, enkelt og moderne design. Sådan noget giver den spontane vibe, og er indenfor budgettets rammer på samme tid.

Få ting på væggene

En god ide kan være at udvælge noget stilet, og enkelt der skal fylde på væggene. Et familiebillede eller et flot maleri spreder en god stemning. Vigtigt ikke at proppe væggene til da der skal være fokus på den enkle stil i rummet.

Ryd jævnligt op for at undgå kaos

Når stilen er begrænset, skal mængden af rod helst også være. Tag hyppigt en kort oprydning, for at undgå det tager overhånd. Der skal være fokus på indretningens enkelthed og rodet der flyder. Det behøves ikke være uoverskueligt eller tag lang tid. Giv eventuelt alting en fast plads det giver bedre overblik. Det vil også synes en del mere hyggeligt.