Økonomi i erhverv

Disse ting skal du kigge efter når du skal have en ny printer

At købe en ny printer kan godt være en svær proces, hvis du ingen erfaring har inden for området, og i realiteten ikke rigtig ved hvilke funktioner der betyder noget, samt hvad du har brug for. Dog er der hjælp at hente her!

Scanner eller ingen scanner

Det er et af de vigtigste spørgsmål, du skal besvare, når du skal have en ny printer. Det er nemlig en af de største forskelle, der er at finde mellem de forskellige printere på markedet. Det er nemlig en af nøglefunktionerne i mange printere, samtidigt med at det er en faktor, der kan sænke prisen kraftigt, hvis det er en funktion, der kan undværes. Hvis du skal bruge printeren til job eller andre professionelle projekter, vil det give god mening at investere i en printer med en scanner. Her kan du nemlig godt komme ud for, at du får brug for f.eks. at scanne dokumenter over på din computer, så de kan sendes videre til en anden på mail.

Hvilken printer har de billigste patroner?

Inden du køber en printer, kan du undersøge, hvilken printer der har de billigst tilhørende patroner. Printerpatroner kan nemlig godt være temmelig dyre, og hvis du bare har brug for en printer til hverdagsbrug, kan du jo træffe valget med indflydelse fra patronpriserne.

Overvej om leje af en printer måske er en bedre mulighed

Hvis du kun har brug for en printer en gang imellem, men føler, at du bliver nødt til at købe en printer, fordi det er så irriterende at mangle den, når der er brug for den – så er der en anden mulighed: lej en printer! Så kan du have printeren i de perioder, hvor der virkelig er brug for den, og når der ikke længere er det, så hænger du ikke på den mere.