Tips og tricks

Brugervenlig guide på dansk til Shopify

Hvis du har en online virksomhed, har du muligvis allerede hørt om Shopify webshops. Hvis dette ikke er tilfældet, kan det være, at du burde stifte bekendtskab med det. Der er nemlig en masse fordele forbundet med dette webshop-system, der kan tage hånd om en masse ting for dig.

Det kan dog virke en anelse forvirrende at sætte sig ind i Shopify, da der vil være en masse fremmede ord og nye begreber, der kan være svære at forstå. For at gøre det hele lidt nemmere giver guiden Shopify dansk et overblik over de forskellige indstillingsmuligheder og meget mere, der findes i Shopify.

Mange værdifulde funktioner

Med Shopify får du adgang til en masse funktioner, der kan gøre din webshop endnu bedre. Dette betyder blandt andet, at du kan oprette en masse forskellige former for rabatter, der kan lokke kunderne til og i sidste ende øge salget. Du kan for eksempel lave rabatter i form af procentbesparelser eller bestemte beløb, der fratrækkes i prisen.

Det er også mulighed for selv at vælge, hvilken type af betalinger din webshop skal tage imod. Her kan du blandt andet vælge paypal eller forskellige slags betalingskort.

En anden afgørende ting, som du skal tage stilling til, er hvordan fragten skal foregå. Her er der også flere muligheder med Shopify, og de bliver forklaret i guiden. I guiden forklares der også andre relevante ting for din webshop, og derfor kan det klart anbefales at tage et kig på den.

Så er det bare om at komme i gang

Når du har læst guiden, vil du forhåbentlig føle dig godt rustet til at komme i gang med din Shopify webshop. Med en forståelse af de forskellige indstillinger er det nemlig ikke ret svært, og der behøver ikke gå særligt lang tid, før din webshop er klar til brug.

Skriv et svar