Tips og tricks

Den optimale flytteguide – tips til en nemmere flytning

Flytning kan føles som en mærkelig tid i dit liv, da der sker mange forskellige ting. Du kan opleve forskellige emotionelle følelser alt fra nostalgi fra at flytte væk fra dit tidligere hjem til glæde. Flytning er altid spændende ligegyldigt, om du flytter langt væk eller til boligen ved siden af. Du kan derfor læse mere her, hvordan du får en nemmere flytning.

Inden du flytter

Skal du flytte langt? Hvis du skal dette, kan det være en god ide at kontakte et flyttefirma f.eks. Flyttefirma Thorning. Undersøg de forskellige flyttefirmaer, som har mulighed for at hjælpe dig for, at du får de bedste flyttemænd til en fornuftig pris. Hvis du ikke skal flytte langt, kan det være, at det kun er nødvendigt med en enkelt bil og en trailer, som kan køre frem og tilbage et vis antal gange. Overvej og find ud af, hvad dit behov er. Husk at være ude i god tid, da efterspørgslen kan være stor.

Når du skal pakke tingene ned i flyttekasser, skal du sørge for at pakke det ordentligt, så alting overlever under flytningen. Undgå at bruge plastikposer osv., da muligheden for, at de kan gå i stykker, er stor. Sørg for ikke at blande tingene sammen f.eks. tøj og køkkengrej – gør det så nemt for dig selv som muligt, når du skal pakke ud. Du bliver mindre forvirret, og kan hurtigere finde dig til rette.

Efter du er flyttet

Efter en flytning skal du huske på at ændre alle de nødvendige ting. Husk at sætte dit navn på din nye postkasse, så du herved har mulighed for at få post og pakker, så det bliver afleveret til den rigtige adresse. Hvis du har flyttet kommune, skal du huske at skifte læge. Det gælder lige fra tandlæge og læge. Et boligskifte betyder ligeledes, at du skal tjekke op på dine forsikringer. Det kan være, at du skal have ændret disse. Få styr på dette med dit forsikringsselskab.