Økonomi i erhverv

Lad eksperterne klare tekstforfatningen

Ejer du en virksomhed, eller sidder du i en marketingafdeling, ved du sikkert også, at godt og indholdsrigt content er utrolig vigtigt. Der findes stort set ikke en virksomhed som ikke gør brug af tekster, hvad enten det er til produktbeskrivelser på en webshop, informative tekster til tømrerens hjemmeside, eller tekstafsnit til kataloget. Tekster er den nemmeste måde at give dine kunder og besøgende de rette informationer på, men det er ikke lige meget hvordan teksterne er skrevet. Vil du gerne fremstå troværdig og professionel, er det nemlig vigtigt, at dine tekster også er det. Men tekstforfatning er ikke nødvendigvis en dans på røde roser, hvis ikke det falder dig naturligt ind at skrive fængende tekster, der fanger din læser.  Men frygt ej, for der er hjælp at hente. I Danmarks tredjestørste by Odense bor tekstbureaet Skribenterne.dk nemlig. De forfatter dagligt kreative tekster målrettet din virksomhed og dine kunder, og de ved, at gode tekster er med til at optimere din virksomhed. Interessante og velskrevet tekster er nemlig guf for både Google og dine besøgende – og med det rette sprog bliver du og din virksomhed interessante for læseren, og Google får lyst til at placere dig højt i søgeresultaterne.

Hvordan hænger Google og gode tekster sammen?

Søger du at være placeret på nogle af de første sider på Google, når dine søgeord blive skrevet i søgefeltet, kræver det, at dit indhold overholder Googles retningslinjer. Alt dette har Skribenterne.dk fuldstændig styr på, når de forfatter tekster til din virksomhed. Og jo længere tid læseren bliver på en side, des mere værdi ser Google i din hjemmeside eller webshop.

Selvom teksterne ikke er skrevet til et online univers, er det stadig vigtigt, at de er velformuleret, informative og grammatisk korrekte. Dit katalog eller dine flyers virker nemlig langt mere troværdige, når de ikke indeholder fejl.

Gode tekster er ikke at kimse ad. Ty til Skribenterne.dk hvis du ikke selv vil eller kan udføre jobbet. Deres sprognørder er eksperter i tekstforfatning, og de elsker at bruge tid på kreative tekster.

 

 

Skriv et svar